Taiteilijat

Approved
Sirpa Lappalainen
Biography:

Olen Sirpa Lappalainen lahtelainen kuvataiteilija. Työskenten taidemaalauksen ja taidegrafiikan eri tekniikoilla. Valokuvaus on ollut näiden mainittujen tekniikoiden työskentelyn lähtökohta, josta on viimeaikoina tullut myös itsenäinen media. Nykyisin maalaan pääsiassa akryyliväreillä. Taidegrafiikassa käytän eniten perinteisiä tekniikoita; viivasyövytystä, akvatintaa ja pehmeäpohjaa. Viimeaikoina olen innostunut myös monotypia ja kopiografiikan tekniikoista, joita saatan yhdistää ensin mainittuihin tekniikoihin. --- Olen Taidemaalariliiton, Suomen taidegraafikoiden, Lahden Taiteilijaseuran ja Lahden Taidegraafikoisen jäsen.

Approved
Arto Määttä
Approved
Sergei Pietilä
Approved
Harry Salmi
Biography:

Maalaustyylini on improvisoivaa. Improvisaatio tapahtuu hetkessä ja se ei koskaan toistu täysin samanlaisena.

Approved
Janika Salonen
Biography:

Janika Salonen (s.1978) on lahtelainen kuvataiteilija. Hän on valmistunut Lahden Taideinstituutista syventymiskohteinaan taidegrafiikka ja maalaus. Salonen tekee monipuolisesti taidetta piirustuksen, taidegrafiikan, ympäristötaiteen, digitaalisen taiteen sekä live-taiteen (mm. Porvoon Jazz Club, piirtäminen live-musiikkiin) parissa.

Salonen on pitänyt yksityisnäyttelyitä vuodesta 2005 ja osallistunut yhteisnäyttelyihin. Hän on Suomen Taidegraafikoiden, Lahden Taidegraafikoiden sekä Lahden Taiteilijaseuran jäsen. Salosen teoksia on mm. Lahden taidemuseon ja Lahden taidemuseoyhdistyksen kokoelmissa.

Jump to page:
1 2