Taiteilijaesittelyt

Approved
Roy Aurinko
Biography:

Kuvataiteilija, TaM (1972). Asuu ja työskentelee Heinolassa.

Approved
Petri Fills
Biography:

Renessanssi-ihminen par excellence.

Approved
Magdaleena Jakkila
Biography:

Työskentelen pääosin videokuvan ja tekstin kanssa. Käytän videota myös luonnosteluvälineenä maalauksissa.

Approved
Aleksi Joensuu
Biography:

Olen Lahtelainen AMK Kuvataiteilija ja toiminut taiteilijana 20 vuotta. Teen lähinnä
grafiikkaa, erityisesti mezzotintoja, ja maalauksia, akvarelleja. Aiheina maisemia, ihmisiä, tilanteita, metsää, maaseutua, kaupunkiaiheita.

Approved
Jari Järnström
Biography:

BIO

Jari Järnström on taidemaalari, joka on opiskellut Oriveden opiston kuvataidelinjalla, Kankaanpään taidekoulussa sekä Kuvataideakatemiassa josta hän valmistui kuvataiteen maisteriksi 2003.
Vuodesta 1989 hän on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteis- ja ryhmänäyttelyihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Yksityisnäyttelyitä on ollut mm. tm•galleriassa, Galleria Bakeliittibambissa, Galleria Uusitalossa, Galleria Brondassa, Galleria Saskiassa, Galleria Katariinassa ja Berliinissä Galerie Pleikussa. Viimeisin yksityisnäyttely hänellä oli helmikuussa 2018 Galleria Aarnissa.
Yhteis- ja ryhmänäyttelyitä ulkomailla hän on osallistunut Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Venäjällä, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Unkarissa, Portugalissa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa.
 Järnströmin teoksia on mm. Valtion, Tuusulan ja Orimattilan taidekokoelmissa sekä Helsingin kaupungin taidemuseon HAMin kokoelmissa. Hän on Taidemaalariliiton, Muu ry:n, Helsingin Taiteilijaseuran, Lahden Taiteilijaseuran, Viipurin Taiteilijaseuran ja KuumArtin jäsen.

https://jarijarnstrom.weebly.com

Approved
Marika Kotiranta
Biography:

Maalaaminen on minulle intohimoa ja rakkautta. Se on jatkuvaa etsimistä, löytämistä ja ympäröivän maailman hahmottamista. Prosessi elää ja muuttuu. Se jatkaa elämäänsä katsojan kokemuksessa eikä ole enää minun hallinnassani.
Aihe ja alkusysäys maalaukseen tulee usein arjesta. Värit, muodot ja ympäristön nyanssit yhdistettyinä tunteisiin, toiveisiin ja odotuksiin. Maalauksissani liikun usein abstraktin ja esittävän välimaastossa.
Maalauksistani löytyy aina iloa ja toivoa kaiken keskellä. Toivon sen välittyvän katsojallekin.

Approved
Anni Kristiina
Biography:

Anni Kristiina (s.1990) on Lahdesta kotoisin oleva, tällä hetkellä Lappeenrannassa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Anni on Suomen Taidegraafikot ry n kokelasjäsen, kuuluu Etelä-Karjalan taiteilijaseuraan sekä Lahden Taidegraafikoihin.

Approved
Markus Kuoppala
Biography:

Olen lahtelainen valokuvaaja. Sosiaalisena ihmisenä minun valokuvauksellinen painopisteeni on tapahtumien, ihmisten, ilmiöiden ja arjen ikuistamisessa.

Valokuvassa minua kiinnostaa erityisesti tyhjiö, joka jää kuvan pinnan ja sen sisällön väliin.

Vaativassa ihmissuhdetyössä puntaroin päivittäin raskaiden kysymysten parissa. Marginaaliin kuuluvien ihmisten kanssa työskentely auttaa minua asettamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Minulle tyypillinen avoin vuorovaikutus on leipätyöni hedelmää ja valokuvauksessa tuo sama arvokas taito on minulle vahva suunnannäyttäjä, mahdollistaja ja portti.

Approved
Kalle Laitinen
Biography:

Taide pitää ajatukset virkeinä.

Approved
Sirpa Lappalainen
Biography:

Olen Sirpa Lappalainen lahtelainen kuvataiteilija. Työskenten taidemaalauksen ja taidegrafiikan eri tekniikoilla. Valokuvaus on ollut näiden mainittujen tekniikoiden työskentelyn lähtökohta, josta on viimeaikoina tullut myös itsenäinen media. Nykyisin maalaan pääsiassa akryyliväreillä. Taidegrafiikassa käytän eniten perinteisiä tekniikoita; viivasyövytystä, akvatintaa ja pehmeäpohjaa. Viimeaikoina olen innostunut myös monotypia ja kopiografiikan tekniikoista, joita saatan yhdistää ensin mainittuihin tekniikoihin. --- Olen Taidemaalariliiton, Suomen taidegraafikoiden, Lahden Taiteilijaseuran ja Lahden Taidegraafikoisen jäsen.

Approved
Arto Määttä
Approved
Sergei Pietilä
Jump to page:
1 2