Taiteilijaesittelyt

Approved
Roy Aurinko
Biography:

Kuvataiteilija, TaM (1972). Asuu ja työskentelee Heinolassa.

Approved
Petri Fills
Biography:

Renessanssi-ihminen par excellence.

Approved
Aleksi Joensuu
Biography:

Olen Lahtelainen AMK Kuvataiteilija ja toiminut taiteilijana 20 vuotta. Teen lähinnä
grafiikkaa, erityisesti mezzotintoja, ja maalauksia, akvarelleja. Aiheina maisemia, ihmisiä, tilanteita, metsää, maaseutua, kaupunkiaiheita.

Approved
Marika Kotiranta
Biography:

Maalaaminen on minulle intohimoa ja rakkautta. Se on jatkuvaa etsimistä, löytämistä ja ympäröivän maailman hahmottamista. Prosessi elää ja muuttuu. Se jatkaa elämäänsä katsojan kokemuksessa eikä ole enää minun hallinnassani.
Aihe ja alkusysäys maalaukseen tulee usein arjesta. Värit, muodot ja ympäristön nyanssit yhdistettyinä tunteisiin, toiveisiin ja odotuksiin. Maalauksissani liikun usein abstraktin ja esittävän välimaastossa.
Maalauksistani löytyy aina iloa ja toivoa kaiken keskellä. Toivon sen välittyvän katsojallekin.

Approved
Anni Kristiina
Biography:

Anni Kristiina (s.1990) on Lahdesta kotoisin oleva, tällä hetkellä Lappeenrannassa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Anni on Suomen Taidegraafikot ry n kokelasjäsen, kuuluu Etelä-Karjalan taiteilijaseuraan sekä Lahden Taidegraafikoihin.

Approved
Markus Kuoppala
Biography:

Olen lahtelainen valokuvaaja. Sosiaalisena ihmisenä minun valokuvauksellinen painopisteeni on tapahtumien, ihmisten, ilmiöiden ja arjen ikuistamisessa.

Valokuvassa minua kiinnostaa erityisesti tyhjiö, joka jää kuvan pinnan ja sen sisällön väliin.

Vaativassa ihmissuhdetyössä puntaroin päivittäin raskaiden kysymysten parissa. Marginaaliin kuuluvien ihmisten kanssa työskentely auttaa minua asettamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Minulle tyypillinen avoin vuorovaikutus on leipätyöni hedelmää ja valokuvauksessa tuo sama arvokas taito on minulle vahva suunnannäyttäjä, mahdollistaja ja portti.

Approved
Kalle Laitinen
Biography:

Taide on hyvin henkilökohtainen kokemus.

Approved
Sirpa Lappalainen
Biography:

Olen Sirpa Lappalainen lahtelainen kuvataiteilija. Työskenten taidemaalauksen ja taidegrafiikan eri tekniikoilla. Valokuvaus on ollut näiden mainittujen tekniikoiden työskentelyn lähtökohta, josta on viimeaikoina tullut myös itsenäinen media. Nykyisin maalaan pääsiassa akryyliväreillä. Taidegrafiikassa käytän eniten perinteisiä tekniikoita; viivasyövytystä, akvatintaa ja pehmeäpohjaa. Viimeaikoina olen innostunut myös monotypia ja kopiografiikan tekniikoista, joita saatan yhdistää ensin mainittuihin tekniikoihin. --- Olen Taidemaalariliiton, Suomen taidegraafikoiden, Lahden Taiteilijaseuran ja Lahden Taidegraafikoisen jäsen.

Approved
Arto Määttä
Approved
Sergei Pietilä
Approved
Harry Salmi
Biography:

Maalaustyylini on improvisoivaa. Improvisaatio tapahtuu hetkessä ja se ei koskaan toistu täysin samanlaisena.

Approved
Janika Salonen
Biography:

Janika Salonen (s.1978) on lahtelainen kuvataiteilija. Hän on valmistunut Lahden Taideinstituutista syventymiskohteinaan taidegrafiikka ja maalaus. Salonen tekee monipuolisesti taidetta piirustuksen, taidegrafiikan, ympäristötaiteen, maalauksen, digitaalisen taiteen sekä live-taiteen parissa.

Salonen on pitänyt yksityisnäyttelyitä vuodesta 2005 ja osallistunut yhteisnäyttelyihin. Hän on Suomen Taidegraafikoiden, Lahden Taidegraafikoiden sekä Lahden Taiteilijaseuran jäsen. Salosen teoksia on mm. Lahden taidemuseon ja Lahden taidemuseoyhdistyksen kokoelmissa.