Taiteilijaesittelyt

Approved
Biography:

Kuvataiteilija, TaM (1972). Asuu ja työskentelee Heinolassa.

Approved
Biography:

Renessanssi-ihminen par excellence.

Approved
Biography:

Työskentelen pääosin videokuvan ja tekstin kanssa. Käytän videota myös luonnosteluvälineenä maalauksissa.

Approved
Biography:

Olen maalannut yli 30 vuotta ja tehnyt töitä eri tekniikoilla: öljyvärimaalauksia, akvarelleja sekä sekatekniikkaa. Töitäni on ollut esillä 40 yksityisnäyttelyssä, joista kaksi ulkomailla Tukholmassa ja yksi Tartossa. Tampere-talon näyttelyyn liittyi teoksistani tehty visualisointi Tampereen Filharmonian kolmeen konserttiin Vivaldin Neljä vuodenaikaa. Siinä avattiin musiikkiteoksen tarinoita maalausteni avulla. Musiikilla on ollut aina suuri vaikutus maalauksiini. Olen osallistunut useisiin ryhmänäyttelyihin mm. vuonna 2007 Chemnitzissä Saksassa tamperelaistaiteilijoiden ryhmässä sekä 2008 Sisäänhengitys -näyttelyyn Haiharan taidekeskuksessa. Yhteisnäyttelyitä on ollut yhteensä parikymmentä mm. kutsunäyttely Maila Talvio -salongissa vuonna 2002, kansainvälinen uuden akvarellin biennaali Fuldassa Saksassa 1999 sekä Lars-Gunnar Nordströmin ja Tapani Raittilan jyryttämä näyttely Greifswaldissa DDR:ssä 1982. Olen myös opettanut öljyväri- ja akvarellimaalausta 15 vuotta kansalaisopistoissa ja kuvataidekouluissa. Töitäni on sekä julkisissa kokoelmissa Suomessa sekä yksityiskokoelmissa Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Chilessä, Singaporessa ja Belgiassa. Kuulun Taidemaalariliittoon, Suomen Taitelijaseuraan, Lahden Taitelijaseuraan sekä Tampereen Taiteilijaseuraan. Työhuoneeni sijaitsee Tampereella.

Approved
Biography:

Olen Lahtelainen AMK Kuvataiteilija ja toiminut taiteilijana 20 vuotta. Teen lähinnä
grafiikkaa, erityisesti mezzotintoja, ja maalauksia, akvarelleja. Aiheina maisemia, ihmisiä, tilanteita, metsää, maaseutua, kaupunkiaiheita.

Approved
Biography:

BIO

Jari Järnström on taidemaalari, joka on opiskellut Oriveden opiston kuvataidelinjalla, Kankaanpään taidekoulussa sekä Kuvataideakatemiassa josta hän valmistui kuvataiteen maisteriksi 2003.
Vuodesta 1989 hän on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteis- ja ryhmänäyttelyihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Yksityisnäyttelyitä on ollut mm. tm•galleriassa, Galleria Bakeliittibambissa, Galleria Uusitalossa, Galleria Brondassa, Galleria Saskiassa, Galleria Katariinassa ja Berliinissä Galerie Pleikussa. Viimeisin yksityisnäyttely hänellä oli helmikuussa 2018 Galleria Aarnissa.
Yhteis- ja ryhmänäyttelyitä ulkomailla hän on osallistunut Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Venäjällä, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Unkarissa, Portugalissa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa.
 Järnströmin teoksia on mm. Valtion, Tuusulan ja Orimattilan taidekokoelmissa sekä Helsingin kaupungin taidemuseon HAMin kokoelmissa. Hän on Taidemaalariliiton, Muu ry:n, Helsingin Taiteilijaseuran, Lahden Taiteilijaseuran, Viipurin Taiteilijaseuran ja KuumArtin jäsen.

https://jarijarnstrom.weebly.com

Approved
Biography:

Maalaaminen on minulle intohimoa ja rakkautta. Se on jatkuvaa etsimistä, löytämistä ja ympäröivän maailman hahmottamista. Prosessi elää ja muuttuu. Se jatkaa elämäänsä katsojan kokemuksessa eikä ole enää minun hallinnassani.
Aihe ja alkusysäys maalaukseen tulee usein arjesta. Värit, muodot ja ympäristön nyanssit yhdistettyinä tunteisiin, toiveisiin ja odotuksiin. Maalauksissani liikun usein abstraktin ja esittävän välimaastossa.
Maalauksistani löytyy aina iloa ja toivoa kaiken keskellä. Toivon sen välittyvän katsojallekin.

Approved
Biography:

Anni Kristiina (s.1990) on Lahdesta kotoisin oleva, tällä hetkellä Lappeenrannassa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Anni on Suomen Taidegraafikot ry n kokelasjäsen, kuuluu Etelä-Karjalan taiteilijaseuraan sekä Lahden Taidegraafikoihin.

Approved
Biography:

Olen lahtelainen valokuvaaja. Sosiaalisena ihmisenä minun valokuvauksellinen painopisteeni on tapahtumien, ihmisten, ilmiöiden ja arjen ikuistamisessa.

Valokuvassa minua kiinnostaa erityisesti tyhjiö, joka jää kuvan pinnan ja sen sisällön väliin.

Vaativassa ihmissuhdetyössä puntaroin päivittäin raskaiden kysymysten parissa. Marginaaliin kuuluvien ihmisten kanssa työskentely auttaa minua asettamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Minulle tyypillinen avoin vuorovaikutus on leipätyöni hedelmää ja valokuvauksessa tuo sama arvokas taito on minulle vahva suunnannäyttäjä, mahdollistaja ja portti.

Approved
Biography:

Minna Kähkönen (s. 1980) on lahtelainen kuvataiteilija. Hän on valmistunut vuonna 2005 Satakunnan ammattikorkeakoulusta Kankaanpäästä erikoistumisaineenaan maalaus. Vuosina 2008-09 hän suoritti Lahden Taideinstituutissa kuvataiteilijan erikoistumisopinnot. Kähkönen on pitänyt yksityisnäyttelyitä vuodesta 2004 ja on osallistunut lukuisiin ryhmänäyttelyihin. Hän on Taidemaalariliiton ja Lahden Taiteilijaseuran jäsen.

Approved
Biography:

Taide pitää ajatukset virkeinä.

Approved
Biography:

Olen Sirpa Lappalainen lahtelainen kuvataiteilija. Työskenten taidemaalauksen ja taidegrafiikan eri tekniikoilla. Valokuvaus on ollut näiden mainittujen tekniikoiden työskentelyn lähtökohta, josta on viimeaikoina tullut myös itsenäinen media. Nykyisin maalaan pääsiassa akryyliväreillä. Taidegrafiikassa käytän eniten perinteisiä tekniikoita; viivasyövytystä, akvatintaa ja pehmeäpohjaa. Viimeaikoina olen innostunut myös monotypia ja kopiografiikan tekniikoista, joita saatan yhdistää ensin mainittuihin tekniikoihin. --- Olen Taidemaalariliiton, Suomen taidegraafikoiden, Lahden Taiteilijaseuran ja Lahden Taidegraafikoisen jäsen.

Jump to page:
1 2